Beoordelingen van Bean There Diemen

Recente recensies van Bean There Diemen

5 sterren na 13 reviews

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, fijn dat je jouw eigen tijd kan kiezen voor bezorgen. Bezorger vriendelijk en deskundig. Eten was lekker warm en proefde vers gemaakt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipstukjes in de roti waren rauw/roze en moest ik zelf nog nabakken... en de rotiplaten ook niet goed gebakken.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker. Ik heb bami met kipsaté en roti kip besteld. Het werd op de afgesproken tijdstip bezorgd. Kortom goede service. Ik zal vaker bestellen.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goeie kwaliteit tegen lage prijs.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en ook snel geleverd!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met snelle bezorging.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht leveringstijd

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaak en saté was zuur en pindasaus smaakte naar pindakaas aangelengd met water. Erg jammer

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Niks te klagen. Alles was vers, genoeg en smakelijk . Het was me geld waard. Tot next time. SO naar Jozua.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was oke maar de salto vond ik flauw. De saté was ook oke. Wist van de vorige keer dat de pindasaus te weinig was. Dus apart bakje besteld. Helaas was t bakje open gegaan en pindasaus eruit gelopen. De bezorger heeft keurig aangeboden een nieuw bakje te halen. Maar kwam toen met n extra saté met weinig saus. Lief bedoeld. Maar het ging me om de saus. 1 stokje vind ik genoeg. De pindasaus was top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk