Beoordelingen van Bean There Diemen

Recente recensies van Bean There Diemen

5 sterren na 40 reviews

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles smaakte heerlijk. Ik ben dol op hun saoto soep :-)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten. Gewoon zoals het hoort.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 😊

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.snelle bezorging. Kortom een aanrader

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was het eten een 7.5

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Ga zo door! Jammer dat het restaurant er niet meer is. Het was altijd gezellig om te eten bij jullie!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overall tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd! Ga zo door

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd, en niet duur, toptent!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker én lekker warm geleverd

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging :) en heerlijk gegeten

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorging!!!!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top😀

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De tempeh was iets te zoetig naar mijn smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waterige saté saus. Smakeloze roti kip in eveneens waterige niks saus. Aardappels suf. Ik hoorde goede dingen over Bean There, maar dit vond ik helemaal niks.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti kip en nasi gegeten. Wachttijd net 10-15 minuten te lang

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect! Eten was goed en de service ook. Er werd netjes gebeld om aan te geven dat mijn bestelling er 5 min later zou zijn.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben jarenlang klant geweest van Bean there. Ik weet niet wat er binnen het bedrijf is gebeurd, maar de kwaliteit van het eten en het nieuwe concept is in z’n geheel een achteruitgang.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti vinden wij! Enige minpuntje is dat het dopje van het gemberbier niet goed dicht zat, lekkage geeft nogal een plakboel.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. De bami mag iets pittiger, zet Laos en Salam blad en wat zwarte peper. De bezorging was prima, er was geen 7 up en ik werd gebeld om een andere te kiezen, top!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, fijn dat je jouw eigen tijd kan kiezen voor bezorgen. Bezorger vriendelijk en deskundig. Eten was lekker warm en proefde vers gemaakt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipstukjes in de roti waren rauw/roze en moest ik zelf nog nabakken... en de rotiplaten ook niet goed gebakken.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker. Ik heb bami met kipsaté en roti kip besteld. Het werd op de afgesproken tijdstip bezorgd. Kortom goede service. Ik zal vaker bestellen.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goeie kwaliteit tegen lage prijs.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en ook snel geleverd!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met snelle bezorging.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht leveringstijd

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaak en saté was zuur en pindasaus smaakte naar pindakaas aangelengd met water. Erg jammer

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Niks te klagen. Alles was vers, genoeg en smakelijk . Het was me geld waard. Tot next time. SO naar Jozua.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was oke maar de salto vond ik flauw. De saté was ook oke. Wist van de vorige keer dat de pindasaus te weinig was. Dus apart bakje besteld. Helaas was t bakje open gegaan en pindasaus eruit gelopen. De bezorger heeft keurig aangeboden een nieuw bakje te halen. Maar kwam toen met n extra saté met weinig saus. Lief bedoeld. Maar het ging me om de saus. 1 stokje vind ik genoeg. De pindasaus was top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk