Beoordelingen van Bean There Diemen

Recente recensies van Bean There Diemen

5 sterren na 293 reviews

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deed helaas super lang, eten was lekker.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

In de party box ontbraken de loempia's. De Bruine Bonen was te waterig en de sate's waren in olie gebakken waardoor het malse er niet is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud. Ik moest het eerst opwarmen voor ik het kon eten.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food and friendly people!

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vers en heerlijk , heb genoten

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,zoals altijd. En zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto soep besteld en een roti rol. De roti rol was minimaal gevuld met 3 stukjes aardappel en 3 boontjes en een klein reepje kip. De Saoto soep was lauw water met veel taugé zonder echte smaak. Helaas gaan wij hier nooit meer bestellen. Tevens was de soep lauw terwijl wij 1,5 straat verder wonen, helaas geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als Surinamer weet ik hoe Surinaams eten moet smaken en het bestelde bami, saté en rotirol was helaas allesbehalve lekker Surinaams. De Bami was droog en smakeloos, de hete kip was helemaal niet heet en smaakte teveel naar laos en en de rotirol was half gevuld en klein. Dit wa 1 keer uitproberen maar niet voor herhaling.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakabana was erg vers. Knapperig! Eten was lekker:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals vanouds..!!!

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten! Snelle en mega vriendelijke bezorger en de telo ennn de banaaan perfect ❤️❤️❤️

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Vriendelijke mensen en lekker gegeten.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten en snelle vlotte bezorging!

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge wel dige saoto.. en die peper migadoooo a San werkelijk peppre ! Ik bestel vanaf nu elke week minimaal één keer hier

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Mijn complimenten. Kleine voetnoot: als er ruimte is voor een opmerking en er wordt een vraag gesteld is het wel prettig als daar, op welke manier dan ook, op gereageerd wordt.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en top kwaliteit en ook veel gastvrijheid aanwezig en de zaak is ook heel netjes, en alles word vers geserveerd. Top zaak👌🏽💯

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk gegeten😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satésaus ontbrak bij m’n portie bakabana’s. Kan op zich gebeuren. Jammer dat nadat ik gebeld had en mij toegezegd werd dat de satésaus nabezorgd zou worden de saus nooit bezorgd is.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super delicious food!!!! Fast and fantastic service!! I would recommend everyone to try it!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Je proeft dat het eten met liefde is gemaakt. Tot de volgende keer.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerrrr man

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk😋 Te lang niet besteld , Bij jullie🤦🏻Maar ga zeker nu weer vaker bestellen😎

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt heel erg lekker, alleen vond ik het jammer dan 1/3 van de bruine bonen omgekiept was toen mijn bestelling thuis was bezorgd. Verder kan niet klagen over het eten zelf!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20:00 uur besteld, 21:30 uur bezorgd Eten lauw en zelfs koud Van te voren betaald en zelfs fooi gegeven Na het betalen krijg je pas de verwachte bezorgtijd te zien, oorspronkelijk 20:55 u Dat was al te lang! Na bellen zou het net de deur uit zijn. Wanneer de bezorger lopend had gekomen zou het nog een kwartier eerder zijn bezorgd! Dus een en ander klopt niet! Diep teleurgesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zooooo lekker en een top bezorger

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties en snelle bezorging.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst een bestelling gedaan bij jullie: de maaltijd(deal van de week pom en bruine bonen met rijst en drankje) werd vlot bezorgd: vers, goed warm, en goed verpakt. Pom was lekker, bruine bonen smaakte redelijk, maar de saus was een beetje dun, soepig. Ik miste een takje selderie en wat zuurgoed. Cijfer: 7

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten super bezorging

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk grote pluspunt was de eten was heel vers.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gruwelijke lekkere dingen jongen steeds beter goeie kok ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, constante kwaliteit. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 18:04 geplaatst. Het eten is nooit bezorgd en ben ook niet gebeld. Zelf heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen van 19:45 tot 20:30 maar niemand nam op. Ik verwacht dan ook zsm mijn geld terug aangezien ik met ideal betaald heb.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Velvet cake was tussen de warme gerechten gestopt zodat de icing gesmolten was. Dan moet je echt aan het dagdromen zijn als je zoiets simpels niet doorhebt maar goed. Het bami gerecht was zo verpakt dat alle saus er uit gelopen was. De roti plaat was gewoon bij elkaar gepropt en in alu folie gewikkeld. Deze was kapot toen ik hem uitpakte. En ik heb nog nooit een roti kip gegeten die zo flauw was. Er zat bijna geen smaak aan en de aardappelen waren nog koud. Ik had in eerste instantie bij deze zaak besteld voor de red velvet cake. Maar nu weet ik zeker dat ik hier nooit meer iets zal besteden. Zelden zo een slechte toko tegen gekomen. Echt heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Echt een aanrader om het te proberen. Brine bonen .kip/zoutvlees en pom. Was top. Ik ben gek op bruine bonen dus ik vond het de moeite waard op te halen aangezien er helaas niet bezorgd word naar mijn buurt. Lag met migraine op de bank maar toch opgehaald. Geen spijt. Dank u wel.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, miste alleen 1 Lemper , had 4 lossen en 1 bij de menu. Maar 4 gehad . Geen ramp maar wel zonde😀

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele bestelling was heerlijk op de roti kip na. Jammer

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en vriendelijke medewerkers

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er geen ei bij

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Roti bij jullie besteld. Kwam keurig op de afgesproken tijd en smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is top. Je proefd de liefde,passie en gedrevenheid om een goede maaltijd af te leveren. Thanks and keep going like that

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten van Bean There is heerlijk! Super smaakvol en ruime porties. De laatste keer was er iets mis gegaan bij de bestelling en dat hebben ze super lief opgelost!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bakabana's! Aanrader.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vandaag voor het eerst hier eten besteld. Ik kreeg netjes een belletje dat het eten later zou komen. Bezorger was aardig en eten heerlijk! Zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en geen lange wachttijd❤️

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor surinaams eten vonden wij het gewoon te flauw alles had veel te weinig smaak en gewoon heel flauw. De bami smaakte gewoon naar droge spaghetti. De roti was ook heeel licht van kleur....de saus van de bruine bonen was veel te dun dat leek op water en ook dat was veel te flauw. De pom hebben we hoe zonde het ook is weg moeten gooien.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten en goede service

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd op tijd, heerlijk van smaak, goede portie, goed warm, gewoon top!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam redelijk op tijd. We keken uit naar de pom. Deze was zonder kip en vrij waterig en heel flauw van smaak. De Saoto was okay niet de sterkste smaak maar okay. De bean there mix. Viel tegen. Kip kerrie was goed met kippendij maar de smaken van de kerrie en de ketjap kip was echt een tegenvaller. Saus was waterig en niet vol van smaak. Dat vind ik wel jammer. Wij eten redelijk vaak Surinaams. De meeste in Amsteram Oost hebben we gehad. En dit keer was het meest tegenvallend. Jammer. Ik had goede recensies gelezen. Misschien had de kok een slechte dag.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de roti deze keer erg zout

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goede service en alles keurig op tijd. Aanrader!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto en Baka bana besteld.. Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb veel vaker bij jullie besteld en het is altijd goed. Echter vandaag had het eten een vreemde geur. DeE geur zat in et eten tot zelfs in de tas. Daardoor niet gegeten na het nemen van een paar happen omdat de geur storend was

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb erder heerlijk bij jullie gegeten. Deze keer viel het tegen. Had een Vega roti. Veel aardappel, klein beetje kousenband. Zoete tempeh. Wat vind ik dit jammer na mijn eerdere heerlijke ervaringen.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, snelle levering!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en ook goed op tijd!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 17.30 besteld en was er om 17.40 nou ben ik niet de enigste dus 10min. Later geen probleem eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De bezorging was ook eerder dan verwacht. Vooral de gemberbier is een absolute favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede lemper en saté.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en heel lekker 😋

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Alles vers, groente knapperig! Weer heerlijk gegeten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk, en zoals gewoonlijk had ik weer veel te veel besteld, dus ik heb vanavond nog weer lekker een kliekje over. 😁 Veel succes Jongens jullie verdienen dat wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na melding "bestelling onderweg" toch nog bijna 1/2 uur geduurd

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst bleken de extra belde boontjes er niet bij te zitten en het pannenkoekjes bij de roti ontbrak.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen ei bij en het eten was bijna koud

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bruine bonen was overheerlijk! De pom was wel minder

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer lekker en bezorging was ook goed. Enige vervelende is dat mijn bakje komkommer zuur niet ontvangen heb terwijl ik er wel voor betaald heb.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bruine bonen en de rijst groente tempeh waren heerlijk. Goede service en keurig op tijd klaar! Aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig op tijd geleverd, dat was al vast goed. We hadden kipfilet met pom en rijst besteld. Alle drie waren heerlijk, maar de pom steelt echt de show, echt super goed qua smaak en structuur! Onze complimenten, hier bestellen we zeker vaker!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ieder wat wils. Maar ik ben echt dol op de sotosoep. En de gebakken bananen zijn heerlijk knapperig en de rotirol rijk gevuld. Ook super dat er een goeie vegetarische variant is.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd. Hele vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker gegeten en ook nog super snel bezorgd!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kerrie kip speciaal was wat flauw van smaak, mag iets meer massala en sambal in. Bami kip ketjap was prima!.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti kip gegeten. Groenten en kip zou iets met mogen zijn maar hoe dan ook erg lekker. Goed overzichtelijke site en snelle bezorging.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soato soep was smaakloos! Nasi en Bami hadden veel ketjap maar totaal niet de autentieke smaak van Laos, gember en uien! Totaal ook geen garnering te bekennen van selderij bijvoorbeeld. Het was een teleurstellende bestelling als ik er eerlijk over moet zijn. Voor een surinaams restaurant smaakte het allemaal naar Nederlandse kookkunsten. Flauw eten en zo wat smaakloos. Mijn tip naar jullie is.... Maak de gerechten zoals ze horen te smaken! Ik zal niet nog een keer bij jullie bestellen na dit. Vriendelijk Bedankt!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar mag allemaal iets pittiger ,meer uitgesproken smaken.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, alles warm en stipt op tijd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed vers . Heerlijke smaken. Je moet hier bestellen voor echt Surinaamse smaken

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een top service ;) Zet m op guys...!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en alles prima en netjes verzorgd. Binnen een half uur was de bestelling bezorgd.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke vegetarische roti.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Lekker goed gevuld en optijd bezorgd met verse bakjes groente.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, helaas was de liocatie gesloten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga ik persoonlijk aan de eigenaar zeggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we hebben genoten! Vooral de lemper is echt super lekker

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom volgens schema de bestelling ontvangen. Heerlijk als vanouds en voor herhaling vatbaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate saus was oud. Teruggebeld om dat aan te geven. En helaas dachten ze dat ik dat deed omdat ik iets vergoed wou of iets gratis. Heel erg jammer want daar ging het me helemaal niet om. Ik wou het melden zodat ze er allert op konden zijn. Ik koop geregeld eten hier en was altijd wel tevreden. Alleen dit was echt een domper. Heel jammer !

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren aangegeven via de telefoon dat ik hete kip wou inplaats van ketjap anders zou ik niet voor de dag deal gaan. Plus je kon die sambal meegeven was bereid om extra te betalen, verder was het eten wel oké lekker vers!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten en op tijd bezorgd

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!!! Bezorging vriendelijk, wel uurtje moeten wachten

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar volgens afspraak. Professioneel ingepakt. Smaakt naar meer.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel verschillende hapjes en gerechten besteld voor onze vriendinnenavond (3 personen) Weer veel te gierig teveel besteld maar och wat was het weer lekker!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, snelle service

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en sneller bezorgd dan aangegeven. Alleen wel jammer dat het bakje zure komkommer maar 4 kleine stripjes waren. Voor de rest alles erg lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de bami de rijst de sate’s , het zoetzuur en piccalilli echt heerlijk. Maar de kip gerechten vond ik niet smakelijk het smaakte niet naar rotti het zag er niet uit als rotini en de structuur vind ik niet smakelijk. De satesaus een 10 Ik verwacht bij rotti kipfilet echte kipfilet.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker (Roti) goede kwaliteit, kwam ook heet aan. Portie ruim voldoene. Blij mee!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel gekregen. Het was heerlijk.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Super snelle bezorging en een top service!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website, goede bezorging. Super lekkere rijst met bb en zoutvlees en hele goede bami/kip! Voor herhaling vatbaar.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De lemper is echt super lekker en de kip heel erg mals, aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker en optijd klaar. Ik ben het wezen afhalen waar ik zag dat de mensen erg vriendelijk overkwamen tijdens deze mindere Corona dagengeeft dit iets extra’s aan mijn dag. Wat ik echt een aanrader vindt is hun nieuwe kalfs Spareribs echt een aanwinst.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, eten goed (maar temperatuur mag wat hoger als het kan). Netjes om op de hoogte gehouden te worden van de status van je bestelling en bezorging via de mail. Top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakkeljauw was heerlijk! De bananenchips lekker knapperig. Kousenband kan wellicht beter in een ander bakje. De maizenakoekjes waren precies bros genoeg. Bij elke bestelling doe ik er minimaal 1 bakje koekjes bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker sauto soep gegeten en was snel en netjes ingepakt bezorgd. We gaan vaker bestellen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, super snel bezorgd (ondanks dat het zaterdagavond was). Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Supersnelle bezorging, heerlijk eten, goede prijs!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, alles was voldoende wat ik heb gekregen, alleen miste ik zuur of rauwkost erbij. Voor de rest smaak enz prima👍🏽😎

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd.Heerlijk en grote porties.Zeker een aanrader!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, thanks!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was sneller dan verwacht.👍🏼

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging uitstekend, 25 minuten na bestelling en 40 minuten eerder dan aangekondigd. Rotirollen vielen tegen; erg droog en geen kerriesaus, wat toch juist de smaakmaker van elke roti is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pindasoep en saté smaakten top!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en een vriendelijke bediening

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi en Switi, switi en mooi!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, heel appetijtelijk verpakt en super vriendelijke bezorging. Zijn ook grote porties, en heerlijk malse kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed op temperatuur!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima, alleen wel heel weinig kip in de Saoto en bij de BB met R

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top! Super toffe eigenaar en je krijgt waar voor je geld.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bruine bonen

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppy

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk authentiek eten! Voor herhaling vatbaar.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppy

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti was als vanouds lekker. De rotiplaat was te hard en te droog

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 3e keer kwam de bestelling veel te vroeg. Helaas gaat die snelheid ten kosten van het inpakken want er miste een portie eten. Daar kom je pas achter als alle doosjes en zakjes open zijn. Portie werd nageleverd maar dat was na 12 minuten. Jammer! Niet samen eten en deels koud door het wachten. Besteed wat meer tijd aan het inpakken en bezorg op de gevraagde tijd.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker!!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bruine bonen wederom top..!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een specialiteit de bruine bonen...!! :)

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker heerlijk

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen groenten???

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppy

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer een bestelling geplaatst. Helemaal top. Grootte porties en de lekkerste kip überhaupt. Snelle levering. Tot volgende keer.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier twee keer besteld en het eten is superlekker, de bezorging is snel en de bezorgers vriendelijk. Er ontstond helaas een miscommunicatie over gluten waar wat mij betreft iets klantvriendelijker op gereageerd had kunnen worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker..... :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede porties iets te zout naar mijn smaak, maar zeker lekker.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vergeten hoe lekker t was😋

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk! Ik ga zeker nog eens bestellen :)

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, efficiente bestelmethode en levering, dank hiervoor!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami ketjap kip was niet heel bijzonder. Had de kip veel zoeter verwacht maar bleek nogal droog. Roti was prima.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker ,goeie nasi kip , de roti ook weer een topper.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, zeer lekkere Roti en rundvlees en de porties zijn precies goed.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten en buitengewoon lekkere taart

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd gegarandeerd hier! Thank you guys...! ;)

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top in orde! Ook de quick meals, die we nog niet eerder hebben gehad, waren erg lekker. Volledige maaltijd voor een mooie prijs. De roti rol was ook weer erg lekker.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ten, goed gekruid en grote porties. Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, heerlijke smaken. Gezellig om te zitten ook buiten met mooi weer, hele dag zon. Top!!!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima de luxe

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker eten, en kwaliteit ook !

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten 1 ste complimenten voor jullie snelle service. Ben wat teleurgesteld dat er alleen maar kipfilet op het menu staat. Het liefst gewone kip stukjes. Waarom alleen maar kousenband op het menu? Verwacht wel echte Surinaamse groenten . Soepsoorten . Ook de pom proef niet de stevige Surinaamse structuur kip,zoutvlees. Sorry wilt gewoon eerlijk zijn . Wij hebben wel smakelijk gegeten ,lekkere red velvet gebak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti en de kindjes vonden de bami heerlijk! En een heel beleefde bezorger, fijn! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Aardappels iets aan de harde kant. Bezorging duurde een uur, indicatie van thuisbezorgd was 25 min, bevestigingsmail was 1 uur en 5 minuten. Daarnaast kreeg ik na een half uur het bericht dat het eten onderweg was. Ik woon op 3 minuten afstand, maar toch duurde het daarna nog 30 minuten.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze worden steeds beter

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smaakvol. Goede porties ook. Het eten werd sneller bezorgd dan gemeld en dat vonden wij prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten afgelopen zondag! Komen snel weer

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima verzorgd!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en grote porties

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Service, op tijd geleverd, lekker eten en bovendien echt Surinaams! Echt iets dat een ieder moet proberen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten de runderstoofvlees met rijst was super

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamie was super lekker, alleen de kippendijen mocht van mij meer smaak, en wat meer doorgegaard zijn. De Saoto was ook lekker. Maïzena koekjes echt heerlijk!!!! Dat maak je zo weinig mee, heerlijke Brossige maïzena koekjes, smelt op de tong. Zo hoort het! En de redvelvet had zo een aangename smaak, niet te zoet. Maar een heerlijke zachte cake luchtige niet te zoete taart. Perfect! Alles is voor herhaling vatbaar, maar de kip mag wel echt beter! Bezorging was top! Ze waren ook klant vriendelijk, thuisbezorgd sprong steeds op contant betalen. En telefonisch gaven zei me de optie bestel op onze website. Beleefd! Zo gezegd zo gedaan tot de volgende keer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen met 10% korting op de toch al lage prijzen via hun eigen website. Heerlijke vegan roti en gado gado gegeten. De roti is vrij zoet. Gado gado natuurlijk koud, met warme satesaus. Het was klaar toen we het op de aangegeven tijd kwamen ophalen. We komen zeker nog eens afhalen!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vers en lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alledrie een ander gerecht en we vonden het allemaal heerlijk. Twee kregen zelfs niet alles op.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Food that's good for the soul..altijd genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snel bezorg ook. Prijs kwaliteit en hoeveelheid wat je krijgt is super! Absoluut waar voor je geld. Al 2x in anderhalve week besteld. Nieuwe favoriet erbij!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combi pom/pastei met een lekker glas gemberbier was heerlijk en een mooie afsluiter voor een verwende Moederdag . Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Alles weer prima

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soato soep en pastei!! En goed betaalbaar. Voor herhaling vatbaar!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel gebracht. We blijven bestellen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de roti en saoto waren perfect van smaak!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was goed. U heeft gebeld dat het eten een kwartier later zou arriveren. Heel goed om dit te doen. Het eten was lekker. Boven verwachting. De roti, aardappelen en groente was lekker mals en een goed smaak. Deed me denken aan Roop Ram. Je kan dit zeker als compliment nemen. De nasi was ook heerlijk. De lemar heb ik voor het eerst gegeten, maar vond het niet denderend. Er waren rijstkorrels tussen die hard waren. Maar over het algemeen zeer goede smaak en boven verwachting. Wij eten niet makkelijk buitenshuis. We bestellen zeker weer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Berzorging prima en op tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging! Porties zijn best groot, dus ik had heel wat over. Bewaard en volgende dag opgebakken voor de lunch, ook toen erg smakelijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed geregeld en een goede kwaliteit

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten js altijd top, weer heerlijk gegeten 👌

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke roti met kipfilet en ei en peper! Ook de nasi met kip en pindasaus was erg lekker. Jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht en heerlijk gegeten !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk als altijd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, goed warm en ruime portie. Snel en netjes bezorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een eerste keer, prima om zo kennis te maken met de Surinaamse keuken. Bestelling stond mooi op tijd klaar, en er werd hygiënisch / coronaproof gewerkt. Dank!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en voor herhalen vatbaar bezorgen ging ook prima en door de mail goed op de hoogte gehouden van de levering

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke lemper, lekkere bakkeljouw

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik iets bij Bean There had besteld en ik moet zeggen dat het me is tegengevallen. Ik hou erg van Surinaams eten maar bij het gerecht dat ik had besteld proefde ik bijna alleen nog ketjap. Erg eenzijdig van smaak waardoor het een beetje tegen ging staan.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Website een 4/5. Zeer overzichtelijk en goed leesbaar...Proficiat hiermee. Mvg. Agata & Leo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste service en de lekkerste eten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op het eten zitten wachten voordat het bezorgd werd. Het eten zelf smaakte zeer goed.. Tip aan de eigenaar, bel de klant op dat het lang gaat duren, misschien heeft de klant nog andere plannen die avond.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker vers, roti was super goed gekruid, de nasi was goed gevuld. Zoals altijd lekker gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kader van steun je lokale bedrijven een maaltijd thuis laten bezorgen. Wij kwamen er vroeger nog wel eens, maar de laatste tijd niet meer. Toen vond ik het al goed. Goed gegeten en snel bezorgd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op het afgesproken moment, het eten was erg lekker, goede porties. Prima!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! De kroepoek was niet meegeleverd maar werd na melding direct nabezorgd! Klasse! Fijn dat jullie weer open zijn voor afhaal en bezorging!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami zou met kousenband zijn. Er zat erg weinig groente bij en het was zeker geen kousenband. Het leek wel een bonduelle mix van een paar erwtjes, stukje wortel, mais en een enkele sperzieboon.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Smaakt vers.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles smaakte heerlijk. Ik ben dol op hun saoto soep :-)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten. Gewoon zoals het hoort.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 😊

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.snelle bezorging. Kortom een aanrader

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was het eten een 7.5

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Ga zo door! Jammer dat het restaurant er niet meer is. Het was altijd gezellig om te eten bij jullie!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overall tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd! Ga zo door

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd, en niet duur, toptent!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker én lekker warm geleverd

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging :) en heerlijk gegeten

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorging!!!!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top😀

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De tempeh was iets te zoetig naar mijn smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waterige saté saus. Smakeloze roti kip in eveneens waterige niks saus. Aardappels suf. Ik hoorde goede dingen over Bean There, maar dit vond ik helemaal niks.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti kip en nasi gegeten. Wachttijd net 10-15 minuten te lang

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect! Eten was goed en de service ook. Er werd netjes gebeld om aan te geven dat mijn bestelling er 5 min later zou zijn.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben jarenlang klant geweest van Bean there. Ik weet niet wat er binnen het bedrijf is gebeurd, maar de kwaliteit van het eten en het nieuwe concept is in z’n geheel een achteruitgang.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti vinden wij! Enige minpuntje is dat het dopje van het gemberbier niet goed dicht zat, lekkage geeft nogal een plakboel.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. De bami mag iets pittiger, zet Laos en Salam blad en wat zwarte peper. De bezorging was prima, er was geen 7 up en ik werd gebeld om een andere te kiezen, top!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, fijn dat je jouw eigen tijd kan kiezen voor bezorgen. Bezorger vriendelijk en deskundig. Eten was lekker warm en proefde vers gemaakt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipstukjes in de roti waren rauw/roze en moest ik zelf nog nabakken... en de rotiplaten ook niet goed gebakken.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker. Ik heb bami met kipsaté en roti kip besteld. Het werd op de afgesproken tijdstip bezorgd. Kortom goede service. Ik zal vaker bestellen.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goeie kwaliteit tegen lage prijs.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en ook snel geleverd!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met snelle bezorging.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht leveringstijd

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaak en saté was zuur en pindasaus smaakte naar pindakaas aangelengd met water. Erg jammer

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Niks te klagen. Alles was vers, genoeg en smakelijk . Het was me geld waard. Tot next time. SO naar Jozua.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was oke maar de salto vond ik flauw. De saté was ook oke. Wist van de vorige keer dat de pindasaus te weinig was. Dus apart bakje besteld. Helaas was t bakje open gegaan en pindasaus eruit gelopen. De bezorger heeft keurig aangeboden een nieuw bakje te halen. Maar kwam toen met n extra saté met weinig saus. Lief bedoeld. Maar het ging me om de saus. 1 stokje vind ik genoeg. De pindasaus was top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk