Beoordelingen van Bean There Diemen

Recente recensies van Bean There Diemen

5 sterren na 91 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten afgelopen zondag! Komen snel weer

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima verzorgd!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en grote porties

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Service, op tijd geleverd, lekker eten en bovendien echt Surinaams! Echt iets dat een ieder moet proberen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten de runderstoofvlees met rijst was super

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamie was super lekker, alleen de kippendijen mocht van mij meer smaak, en wat meer doorgegaard zijn. De Saoto was ook lekker. Maïzena koekjes echt heerlijk!!!! Dat maak je zo weinig mee, heerlijke Brossige maïzena koekjes, smelt op de tong. Zo hoort het! En de redvelvet had zo een aangename smaak, niet te zoet. Maar een heerlijke zachte cake luchtige niet te zoete taart. Perfect! Alles is voor herhaling vatbaar, maar de kip mag wel echt beter! Bezorging was top! Ze waren ook klant vriendelijk, thuisbezorgd sprong steeds op contant betalen. En telefonisch gaven zei me de optie bestel op onze website. Beleefd! Zo gezegd zo gedaan tot de volgende keer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen met 10% korting op de toch al lage prijzen via hun eigen website. Heerlijke vegan roti en gado gado gegeten. De roti is vrij zoet. Gado gado natuurlijk koud, met warme satesaus. Het was klaar toen we het op de aangegeven tijd kwamen ophalen. We komen zeker nog eens afhalen!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vers en lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alledrie een ander gerecht en we vonden het allemaal heerlijk. Twee kregen zelfs niet alles op.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Food that's good for the soul..altijd genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snel bezorg ook. Prijs kwaliteit en hoeveelheid wat je krijgt is super! Absoluut waar voor je geld. Al 2x in anderhalve week besteld. Nieuwe favoriet erbij!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combi pom/pastei met een lekker glas gemberbier was heerlijk en een mooie afsluiter voor een verwende Moederdag . Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Alles weer prima

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soato soep en pastei!! En goed betaalbaar. Voor herhaling vatbaar!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel gebracht. We blijven bestellen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de roti en saoto waren perfect van smaak!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was goed. U heeft gebeld dat het eten een kwartier later zou arriveren. Heel goed om dit te doen. Het eten was lekker. Boven verwachting. De roti, aardappelen en groente was lekker mals en een goed smaak. Deed me denken aan Roop Ram. Je kan dit zeker als compliment nemen. De nasi was ook heerlijk. De lemar heb ik voor het eerst gegeten, maar vond het niet denderend. Er waren rijstkorrels tussen die hard waren. Maar over het algemeen zeer goede smaak en boven verwachting. Wij eten niet makkelijk buitenshuis. We bestellen zeker weer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Berzorging prima en op tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging! Porties zijn best groot, dus ik had heel wat over. Bewaard en volgende dag opgebakken voor de lunch, ook toen erg smakelijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed geregeld en een goede kwaliteit

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten js altijd top, weer heerlijk gegeten 👌

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke roti met kipfilet en ei en peper! Ook de nasi met kip en pindasaus was erg lekker. Jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht en heerlijk gegeten !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk als altijd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, goed warm en ruime portie. Snel en netjes bezorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een eerste keer, prima om zo kennis te maken met de Surinaamse keuken. Bestelling stond mooi op tijd klaar, en er werd hygiënisch / coronaproof gewerkt. Dank!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en voor herhalen vatbaar bezorgen ging ook prima en door de mail goed op de hoogte gehouden van de levering

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke lemper, lekkere bakkeljouw

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik iets bij Bean There had besteld en ik moet zeggen dat het me is tegengevallen. Ik hou erg van Surinaams eten maar bij het gerecht dat ik had besteld proefde ik bijna alleen nog ketjap. Erg eenzijdig van smaak waardoor het een beetje tegen ging staan.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Website een 4/5. Zeer overzichtelijk en goed leesbaar...Proficiat hiermee. Mvg. Agata & Leo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste service en de lekkerste eten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op het eten zitten wachten voordat het bezorgd werd. Het eten zelf smaakte zeer goed.. Tip aan de eigenaar, bel de klant op dat het lang gaat duren, misschien heeft de klant nog andere plannen die avond.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker vers, roti was super goed gekruid, de nasi was goed gevuld. Zoals altijd lekker gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kader van steun je lokale bedrijven een maaltijd thuis laten bezorgen. Wij kwamen er vroeger nog wel eens, maar de laatste tijd niet meer. Toen vond ik het al goed. Goed gegeten en snel bezorgd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op het afgesproken moment, het eten was erg lekker, goede porties. Prima!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! De kroepoek was niet meegeleverd maar werd na melding direct nabezorgd! Klasse! Fijn dat jullie weer open zijn voor afhaal en bezorging!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami zou met kousenband zijn. Er zat erg weinig groente bij en het was zeker geen kousenband. Het leek wel een bonduelle mix van een paar erwtjes, stukje wortel, mais en een enkele sperzieboon.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Smaakt vers.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles smaakte heerlijk. Ik ben dol op hun saoto soep :-)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten. Gewoon zoals het hoort.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 😊

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.snelle bezorging. Kortom een aanrader

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was het eten een 7.5

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Ga zo door! Jammer dat het restaurant er niet meer is. Het was altijd gezellig om te eten bij jullie!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overall tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd! Ga zo door

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd, en niet duur, toptent!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker én lekker warm geleverd

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging :) en heerlijk gegeten

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorging!!!!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top😀

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De tempeh was iets te zoetig naar mijn smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waterige saté saus. Smakeloze roti kip in eveneens waterige niks saus. Aardappels suf. Ik hoorde goede dingen over Bean There, maar dit vond ik helemaal niks.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti kip en nasi gegeten. Wachttijd net 10-15 minuten te lang

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect! Eten was goed en de service ook. Er werd netjes gebeld om aan te geven dat mijn bestelling er 5 min later zou zijn.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben jarenlang klant geweest van Bean there. Ik weet niet wat er binnen het bedrijf is gebeurd, maar de kwaliteit van het eten en het nieuwe concept is in z’n geheel een achteruitgang.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti vinden wij! Enige minpuntje is dat het dopje van het gemberbier niet goed dicht zat, lekkage geeft nogal een plakboel.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. De bami mag iets pittiger, zet Laos en Salam blad en wat zwarte peper. De bezorging was prima, er was geen 7 up en ik werd gebeld om een andere te kiezen, top!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, fijn dat je jouw eigen tijd kan kiezen voor bezorgen. Bezorger vriendelijk en deskundig. Eten was lekker warm en proefde vers gemaakt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipstukjes in de roti waren rauw/roze en moest ik zelf nog nabakken... en de rotiplaten ook niet goed gebakken.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker. Ik heb bami met kipsaté en roti kip besteld. Het werd op de afgesproken tijdstip bezorgd. Kortom goede service. Ik zal vaker bestellen.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goeie kwaliteit tegen lage prijs.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en ook snel geleverd!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met snelle bezorging.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht leveringstijd

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaak en saté was zuur en pindasaus smaakte naar pindakaas aangelengd met water. Erg jammer

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Niks te klagen. Alles was vers, genoeg en smakelijk . Het was me geld waard. Tot next time. SO naar Jozua.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was oke maar de salto vond ik flauw. De saté was ook oke. Wist van de vorige keer dat de pindasaus te weinig was. Dus apart bakje besteld. Helaas was t bakje open gegaan en pindasaus eruit gelopen. De bezorger heeft keurig aangeboden een nieuw bakje te halen. Maar kwam toen met n extra saté met weinig saus. Lief bedoeld. Maar het ging me om de saus. 1 stokje vind ik genoeg. De pindasaus was top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk