Bewertungen von Bean There Diemen

Neue Beurteilungen

5.0
Driessen
31 Juli 2023

Altijd goed! Maar nu wel een paar keer gehad dat er iets anders werd bezorgd dan besteld. En dan is het altijd jets minder. Deze keer geen ei bij de roti...jammer maar evengoed lekker. Heb alleen te veel betaald!

Martin Goossens
15 Juli 2023

Het was weer heerlijk en op de afgesproken tijd kon ik de bestellingophalen.

HM
28 Juni 2023

Heerlijk zoals altijd!

M
26 Juni 2023

Helaas is bean there niet meer wat het was. Kleine porties, hogere prijzen en jammer genoeg minder lekker

Mildred Lobbrecht
26 Juni 2023
Julia
25 Juni 2023

Weer echt super lekkere saotosoep en snelle bezorging!!

Martin Goossens
24 Juni 2023

Hebben heerlijk gegeten.

Dave
24 Juni 2023
Mathijs
12 Juni 2023

De punctualiteit was top ik kwam binnen op de aangegeven tijd en het kwam rechtstreeks uit de keuken. Ik miste wel een beetje saus bij de roti tempe. Maar hij smaakte heerlijk.

Martin Goossens
10 Juni 2023

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. De bestelling was goed verzorgd. Het eten was prima en we hebben er heerlijk van gegeten. We waren alle drie zeer tevreden en voor herhaling vatbaar. Perfect, bedankt. Het was heerlijk

Emely Blind
31 Mai 2023

Heerlijk authentiek Surinaams eten, bezorger was netjes op tijd en vriendelijk

Mildred Lobbrecht
23 Mai 2023

Die antrouwa was lekker Mag wel wat meer opscheppen in de bak

Simone
23 Mai 2023
-
19 Mai 2023

Souto soep was niet volledig (we hebben alleen het water de kip, taugé en ei geleverd. Verder zonder rijst of andere genering. Bruine bonen had 4 kleine stukjes zitvlees.

Laura
2 Mai 2023

De roti plaat was deels rauw en de vlees en aardappelen hadden geen smaak. Dat is niet hoe het smaakte toen jullie net waren gestart. Toen was het echt heerlijk eten.

Jermaine
26 April 2023

Helaas koud eten, niet smaakvol, aardappels waren niet gaar, groente heel slap en geen smaak.

Anne
16 April 2023

Niet alles ontvangen, gebeld en oplossing naar tevredenheid. Heel lekker gegeten, alleen wat kleine porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

*
7 April 2023

Heerlijk gegeten.

Nancy
6 April 2023
Erwin
6 April 2023

Was weer lekker en werd keurig op de hoogte gehouden van waar bestelling was en zeer vriendelijke en correcte bezorger

Jessica
31 MĂ€rz 2023

Sneller bezorg dan de verwachting door een hele aardige dame. Het eten was top! De bami is goed op smaak, niet flauw maar ook niet te pittig dus ook ideaal om met kleine kinderen te eten. De saté saus zit in een apart bakje bij de kipsaté en de bakabana wat ik ook heel fijn vind. We hebben genoten van onze maaltijd.

Awds
27 MĂ€rz 2023
Jannis
26 MĂ€rz 2023

Erg snel bezorgd en lekker!

Naigel
26 MĂ€rz 2023

Je krijgt echt waar voor je geld. Personeel is heel vriendelijk en het eten is van goede kwaliteit

Melvin
24 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten, goed warm en perfect op tijd bezorgt

C.J.
18 MĂ€rz 2023

Minder goed dan we gewend zijn. Over het algemeen hebben we goede ervaringen met Bean There. Nu leek de portie kleiner dan voorheen. Bezorging duurde lang, waarschijnlijk was het druk. Een deel van het eten(groenten) was koud bij aankomst, de rest was lauw. Het bakje gemengde groenten was echt niet lekker (kool, kouseband en kokos). De tempé was droog en minder lekker gekruid. Hopelijk volgende keer weer beter. De rotiplaat, aardappels met jus en de kousenband in het grote bakje waren lekker.

Mathieu
4 MĂ€rz 2023

De roti was erg lekker. Zowel vegetarisch als met kip.

Regina
3 MĂ€rz 2023

Amazing food.

Naomi
2 MĂ€rz 2023

Wel ok, vroeger waren de rotiplaten lekkerder. Eten was ook niet echt gekruid, beetje flauw. Heb zeker lekkerder gegeten vroeger! Bezorging wel snel

Jasper
26 Februar 2023

Madame Jeanette is niet meegeleverd. Vorige keer waren de roti bladen niet geleverd.

Blokland
21 Februar 2023

Heel netjes afgehandeld echt een aanrader

Brian
12 Februar 2023

đŸ‘ŒđŸŸđŸ€©đŸ‘ŒđŸŸđŸ€©đŸ‘ŒđŸŸ

IJ
11 Februar 2023

Roti met kipfilet besteld was helaas kip met bot en botsplinters, heel weinig kousenband en waterige saus eigeel was zwart

Yvonne
9 Februar 2023

Ik heb saté besteld de saté was gefrituurd en niet gemarineerd. Voor de mensen die t niet weten, de saté gaat in de oven ipv frituren. De saté saus proeft als een goedkope pot pindakaas. De bakabana was lekker zonder saté saus van jullie. Ik heb mijn eigen saté saus gemaakt om alles te laten smaken.

Walter Mansveld
9 Februar 2023

Het was weer heerlijk. De BBmetR was prima en ook de Saoto soep smaakte goed, malse stukjes kip en lekkere knapperige aardappelstickjes en rijstvermicelli.De bakkabana was ook heerlijk met een krokant korstje en een lekker bakje pindasaus erbij

Molhoop
2 Februar 2023

Het was lekker maar door haastig heid verkeer Bestel ik dacht dat ik kip had maar het was Vega Mijn kinderen hebben het dus niet opgeten

Anouk
2 Februar 2023
Lucien Olf
27 Januar 2023

Snelle bezorging en het eten was weer super!!! Bakabana heerlijk vers...

Ben
21 Januar 2023

Was lekker 😋

Hetty
19 Januar 2023
Joyce
15 Januar 2023

Portie groot genoeg, en de smaak heel erg lekker! Voor groot gezelschap eten gehaald en iedereen heeft gesmuld.

A Schutte
6 Januar 2023

Heerlijk, wat had ik een trek!!

M.
1 Januar 2022

Bestelling werd snel bezorgd en het eten was heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
12 Dezember 2022

de bestelling is nooit bezorgd, en wel online betaald!

Jan
4 Dezember 2022
Loes
29 November 2022

Ik miste smaak, de tempeh was heel “blend”. De plaat was oke, middelmatig Daarnaast leek de kousenbanden erg op sperziebonen

Junior
28 November 2022

Vaste klant altijd heerlijk

Duff
28 November 2022
Brigitte
26 November 2022

Vaker een saoto soep besteld, maar vandaag was het niet lekker. Het was niet lekker! Geen smaak en totaal niet als voorheen. Kan gebeuren, maar als je ernaar uit kijkt ben je wel erg teleurgesteld.

van den Berg
26 November 2022

Heb jullie niet gebeld maar jullie waren de rotievel vergeten erbij te doen.Maak er geen probleem van de rest was goed.

Denise
26 November 2022

Altijd lekker eten en vriendelijk personeel!

Juanita
22 November 2022

Wij hebben 3 maaltijden besteld, waarvan mijn gezin heerlijk heeft gegeten. Echter, de maaltijden werden bezorgd in een papieren zak welke was dicht gemaakt met nietjes. Bij het openen van de zak heb ik mijn bezeerd en ontdekte ik dat er meerdere nietjes "open" (dus in 'U' vorm) in het papier gehaakt zaten. Mijn vinger begon zodanig te bloeden dat ik een pleister nodig had. Naderhand zag ik op de bon staan dat er een plastic tas van 10 cent in rekening is gebracht. Er is geen plastic tas gebruikt. Deze 2 feiten heeft mij zodanig doen verbazen (om het zacht uit te drukken) dat deze melding hopenlijk tot verbetering mag leiden.

Bo
19 November 2022

Is de app er niet voor IPhone?

R
16 November 2022

Alles heerlijk !

Anoniem
14 November 2022
Michel
12 November 2022
IJ van Wereld
11 November 2022

Het eten is heel erg goed. Het enige is dat er niet automatisch berekend wordt dat je een tasje moet kopen, als je een tasje wil dan kan dat in de zaak beslist worden en niet on-line. Dan komt er in de zaak gewoon € 0,10 bij datet verder niets af aan de kwaliteit van h kan op de website vermeld worden. Doet verder niets af aan de kwaliteit van het eten.

Iem
9 November 2022

Rijst en bami iets minder pittig maken. Het eten super lekker en service is top!

Z
8 November 2022

Weinig eten voor wat je betaald. Bij onze bestelling miste een bijgerecht. De bakabana veel te vettig (vet droop er af) pindasaus niet pittig en lijkt op opwarm satesaus uit de supermarkt. De roti miste wat jus( saus). Wij gaan hier niet meer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

An Adri
6 November 2022

Het eten was fantastisch! Tot de volgende keer.

Wasi
5 November 2022

Eet al bijna 1 jaar bij jullie. Maakt niet uit wat ik bestel het is altijd top. Maar mijn favoriete gerecht blijft B&B en jullie pom is legendarisch. Jullie stellen nooit teleurđŸ’ȘđŸœ

Guilermo
1 November 2022
Dieuwke
30 Oktober 2022
Anoniem
24 Oktober 2022

Indicatie na bestellen qua bezorgtijd (60 min) klopt totaal niet. Bleek uiteindelijk ruim 1,5 uur te zijn, bijna 2 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica
21 Oktober 2022

Fast delivery and delicious. Perfect service.

Jelmer Smit
19 Oktober 2022

Na het sporten gaan mijn vriendin en ik hier wekelijks heerlijk eten. Het eten is vers en met liefde gemaakt en dat proef je. Altijd goede porties en het personeel en de eigenaar zijn altijd super vriendelijk. Onze favoriete hotspot in Diemen!

Wouter
17 Oktober 2022

Erg lekker! Nasi kip, dikke aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BT
16 Oktober 2022
Beate
14 Oktober 2022

Prima eten, bezorging was wat later maar daar werd netjes over gebeld. Wel jammer dat je 0,75 betaalt voor 4 halve stukjes komkommer in het zuur, 0,50 voor een vingerhoedje picalilly en 0,10 voor een plastic tasje terwijl het in een papieren tasje wordt bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BT
9 Oktober 2022

Geleverde was niet helemaal compleet tov bestelling (daarom 4 ipv 5 ster), het eten was ook niet warm zoals de keren ervoor (bezorging 2 ster daarom). Het eten an sich is wel van zeer hoge kwaliteit, als het compleet was en warm , was het 5(+) ster!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
6 Oktober 2022

Helaas vond ik de bruine nonen erg waterig weinig bonen en flauw. Wel veel kip. De saoto nog niet gegeten, maar vorige keer was die ook waterig. Alsof het het laatste beetje was en aangelengd met water, maar niet met kruiden. Zeeeeeer jammer!!!

Melsey
1 Oktober 2022

Ik ben gek op de BBR oftewel Bruine Bonen met Rijst, die is zo lekker he.

Jommoh Giamo
1 Oktober 2022

Heerlijk gegeten! Aanrader.

Harry
1 Oktober 2022

Super lekker, super kwaliteit, hele aardige bediening ontvangst door de mevrouw

Jelle
30 September 2022
Marian
29 September 2022

Wederom lekker gegeten! Bean There is the place to be.

Ria
28 September 2022

Wauw! De bestelling was er Super snel. En het eten was HEERLIJK!!

Hans v/dn Berg
25 September 2022
Ellen
22 September 2022

Zou hier elke dag kunnen eten. Zo lekker! Heerlijk authentiek eten zoals je oma het zou maken.

Sheila J
19 September 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorger, eten nog lekker warm en netjes verpakt, en alles smaakte erg lekker. Wij bestellen hier regelmatig.

judy gonsalves
11 September 2022

Terwijl de website niet de mogelijkheid bood om eerder dan een uur later af te halen werd per telefoon gezegd dat we meteen konden komen!

Oumaima
11 September 2022

Heerlijke en altijd verse soepen en het eten je proeft echt de homemade kwaliteit!!! Top service ook van jullie!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
4 September 2022

De groente was goed. Helaas was de rijst oud!!!!

Frank
28 August 2022

Kwaliteit van het eten was prima, het was echter niet warm. En lauw eten is echt niet lekker, jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peet
28 August 2022

Kreeg een mail dat de bestelling onderweg was, ruim een half uur later werd het bezorgd, hemelsbreed een afstand van 5 minuten fietsen. Eten was lauw maar dat lijkt mij logisch als je ruim een half uur later bent. Jammer, we zijn meestal wel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ivan
27 August 2022
DiemenDiemen
22 August 2022
Muriël
21 August 2022

Had rijst pom en saotosoep besteld. snap niet waarom de taugé & kip in de soep gedaan is ipv apart bij de bestelling te leveren. Na een paar uur was de taugé slap, de kip slap en de soep daardoor niet lekker meer. Saotosoep zal ik dus nooit meer bij jullie bestellen...

Paul Roest
20 August 2022

Prima! Kwaliteit bezorging en eten is heel goed. Blijft zeker niet bij 1 keer.

Nadia
13 August 2022

Heb altijd goed ervaringen met Bean there. De eigenaar is een super attent persoon die alles doet voor de klant. Enig minpunt is het aangeven van fooi op de website. Dit moet echt optioneel zijn. Meestal ben ik niet beroerd om een fooi te geven. Maar dit zo aangeven vindt ik iets nieuws

Jan
4 August 2022
Marylva
4 August 2022
tuintje in mn hart
3 August 2022

topper als altijd

Tine
29 Juli 2022
A.Mudde
29 Juli 2022
Awds
28 Juli 2022
A. Schutte
21 Juli 2022

Lekker gegeten .

Kadir
3 Juli 2022

Altijd top !

Jill
3 Juli 2022
Debby
1 Juli 2022

De eigenaar is top! Wat vergeten en wordt in 5 min gebracht! Dat is pas service