Avaliações de Bean There Diemen

Avaliações recentes

5.0
Ellen
22 setembro 2022

Zou hier elke dag kunnen eten. Zo lekker! Heerlijk authentiek eten zoals je oma het zou maken.

Sheila J
19 setembro 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorger, eten nog lekker warm en netjes verpakt, en alles smaakte erg lekker. Wij bestellen hier regelmatig.

judy gonsalves
11 setembro 2022

Terwijl de website niet de mogelijkheid bood om eerder dan een uur later af te halen werd per telefoon gezegd dat we meteen konden komen!

Oumaima
11 setembro 2022

Heerlijke en altijd verse soepen en het eten je proeft echt de homemade kwaliteit!!! Top service ook van jullie!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
4 setembro 2022

De groente was goed. Helaas was de rijst oud!!!!

Frank
28 agosto 2022

Kwaliteit van het eten was prima, het was echter niet warm. En lauw eten is echt niet lekker, jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peet
28 agosto 2022

Kreeg een mail dat de bestelling onderweg was, ruim een half uur later werd het bezorgd, hemelsbreed een afstand van 5 minuten fietsen. Eten was lauw maar dat lijkt mij logisch als je ruim een half uur later bent. Jammer, we zijn meestal wel tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ivan
27 agosto 2022
DiemenDiemen
22 agosto 2022
Muriël
21 agosto 2022

Had rijst pom en saotosoep besteld. snap niet waarom de taugé & kip in de soep gedaan is ipv apart bij de bestelling te leveren. Na een paar uur was de taugé slap, de kip slap en de soep daardoor niet lekker meer. Saotosoep zal ik dus nooit meer bij jullie bestellen...

Paul Roest
20 agosto 2022

Prima! Kwaliteit bezorging en eten is heel goed. Blijft zeker niet bij 1 keer.

Nadia
13 agosto 2022

Heb altijd goed ervaringen met Bean there. De eigenaar is een super attent persoon die alles doet voor de klant. Enig minpunt is het aangeven van fooi op de website. Dit moet echt optioneel zijn. Meestal ben ik niet beroerd om een fooi te geven. Maar dit zo aangeven vindt ik iets nieuws

Jan
4 agosto 2022
Marylva
4 agosto 2022
tuintje in mn hart
3 agosto 2022

topper als altijd

Tine
29 julho 2022
A.Mudde
29 julho 2022
Awds
28 julho 2022
A. Schutte
21 julho 2022

Lekker gegeten .

Kadir
3 julho 2022

Altijd top !

Jill
3 julho 2022
Debby
1 julho 2022

De eigenaar is top! Wat vergeten en wordt in 5 min gebracht! Dat is pas service…

Ria
25 junho 2022

Ik vond het fijn dat er niet zulke grote stukken kip in zat, maar de stukken die in het eten zatenmochten ietsje groter. Lekker gegeten!

A.mudde
23 junho 2022

Alles prima

Erwin
15 junho 2022

Was weer erg lekker goed heet vriendelijke bezorger kortom top

Jelena Mirkovic
12 junho 2022
Rikus
11 junho 2022

Zou niet weten. Alles was goed

Maurits
8 junho 2022

Altijd lekker, warm en snel geleverd!

Debby
5 junho 2022

Heerlijk gegeten! Super service!

Ria
2 junho 2022

Viel helaas tegen, was ook al koud.

Frank
28 maio 2022

Zowel de roti als de bami ketjap kip weer prima op smaak en goed op temperatuur bij de bezorging, het smaakte allemaal uitstekend en ruim voldoende!

Marvin
27 maio 2022

Eten is super lekker.

Regina
27 maio 2022

Amazing food!

MJ
25 maio 2022

Zoals gewoonlijk hebben wij weer genoten van het heerlijke eten van Bean There. En ook nog eens op tijd geleverd met een glimlach. De hoeveelheid is altijd ruim voldoende voor 2 personen - niet teveel, niet te weinig maar precies goed! Onze dik verdiende complimenten!

Mevrouw Winter
24 maio 2022

Beste mensen van Bean There, super veel dank. We hebben heerlijk gegeten (zoals gewoonlijk). De bezorging was op tijd. We komen ook graag in jullie restaurant omdat jullie fantastische mensen zijn. We zien jullie gauw. grts Denise en Xavier

Sharona
22 maio 2022

Bruine bonen had genoeg vlees en smaak. Saté en bakabana was super lekker in combinatie met de Surinaamse saté saus.

Ria
22 maio 2022

Vlotte bezorging. Lekker gegeten.

Drenthe
20 maio 2022

Was echt goed man my gosh

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aedan
12 maio 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De pom, saoto is zoo sweety!

Annemarie
5 maio 2022

Eten was best lekker. Alleen weinig groente en de bestelde komkommer zat er niet bij. Jammer. Werd wel snel bezorgd.

Frederick
1 maio 2022

Eten was heel lekker. Klantvriendelijk medewerker

Awds
29 abril 2022
Lily
28 abril 2022

De soto was afgekoeld. Mag voortaan in die witte piepschuimachtige(weet niet precies hoe het heet) daar blijft de soep lekker warm in. Bij het openen en proeven van de soep smaakte het naar waarin het geleverd was. Vieze smaak, bederft zo die bouillonsmaak. Is jammer Ik miste een lekkere sambal bij de nasi en bami Komkommer was droog en tomaat te soppig. Drankjes waren heerlijk. Koekjes zijn mijn favoriet. Saté was lekker mals en de bakabana vond mijn zoon heerlijk alhoewel hij meteen naar de wc moest van de satesaus( jammer) Cursus bezorgers zou geen gek idee zijn. Vrolijkheid en vriendelijkheid was ver te zoeken. Levertijd: prima

Frank
22 abril 2022

De bami ketjap kip met pindasaus is voor herhaling vatbaar, erg lekker!

Ellen
13 abril 2022

Lekkere roti, ruime portie, bezorging op tijd.

Harvey
13 abril 2022

Weer heerlijk gegeten!

Awds
9 abril 2022
Yvonne
9 abril 2022

Het eten is heel lekker. Er mogen nog meer creoolse specialiteiten worden toegevoegd. Vroeger was er ook moksi-allesi , antroewa met rijst en heri-heri op het weekend menu. Die waren ook heel smakelijk.

Peter
2 abril 2022

Heerlijk eten, lekker vers en een vriendelijke bezorger.

Jay
23 março 2022

Aantal maanden geleden bijna 2u gewacht op mijn eten, dus beetje huiverig geweest om weer te bestellen. Maaaarrrr mijn eten was er dit keer binnen 45min!!!! Top!

Chefae
21 março 2022

Heerlijk gegeten!!! Erg mooie plek voor een lunch of diner met vrienden.

Frank Vlieger
18 março 2022

Heel, ik herhaal, heel lekker gegeten een absolute aanrader

CB
15 março 2022

Saoto soep was heerlijk van smaak en bakabana super vers en knapperig. En snellere bezorging als gepland bij bestelling.

Mudde
14 março 2022

Zoals altijd: TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CGA
21 fevereiro 2022

Vooral de bezorging verdiend een pluim, ondanks de februari storm netjes op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk, precies zoals het moet zijn, lekker kruidig maar niet te. Aanbevelenswaardig!

Awds
21 fevereiro 2022
ZH
17 fevereiro 2022

Het eten werd netjes op tijd bezorgd, goed verpakt (iets kouder dan gewenst maar ok). Smaakte me voortreffelijk, maar binnen een half uur vreselijke buikpijn. Helaas niet goed afgelopen.

Gerda
15 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Echt Surinaams.

Marvin
14 fevereiro 2022

Super tevreden. Mijn favoriete snack, de saté was lekker mals aan de binnenkant en met een licht knapperige korst aan de buitenkant. En mooi goudbruin van kleur👌🏾

mar
13 fevereiro 2022

mijn eerste keer dat ik hier besteld heb. Eten was heerlijk en bezorging was snel. heb er nog 3 dagen van gegeten.

Pablo Dossantos
11 fevereiro 2022

Lekker op tijd en heerlijk eten klaar gemaakt met zorg

C.
5 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten en het zag er goed en verzorgd uit. Tot de volgende keer!

Natalie
1 fevereiro 2022
Mudde
31 janeiro 2022

Fantastisch!!!! SERVICE met hoofdletters.TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esma
30 janeiro 2022

Ik hoefde niet lang te wachten op me eten en het eten was Super super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelmer Smit
29 janeiro 2022

Het beste Surinaamse eten in de regio voor een goede prijs. Mijn vriendin en ik komen hier graag eten of eten afhalen. De eigenaar Amilcar is een top gozer!

Ellen
28 janeiro 2022

Altijd lekker en snel bezorgd.

Mariëlle
23 janeiro 2022

Je proeft de liefde en passie in het eten. Eén van mijn favoriete hotspots in Diemen!

Yvonne
23 janeiro 2022

Bezorgingstijd is wel lang, ruim een uur. Dit was van tevoren al aangegeven. Het is dus zaak om tijdig te bestellen en niet op het moment als je erge honger hebt. De kwaliteit van de erwtensoep is heel goed, alleen mocht er wat meer zoutvlees in. De gestoofde sopropo met rijst is uitstekend, evenals de telo bakeljauw. Alles was ook goed warm. Kortom de specialiteiten op de nieuwe menukaart zijn heel smakelijk.

Pablo.dossantos
23 janeiro 2022

Top eten met liefde en zorg klaar gemaakt. Thanks voor de gast vrijheid. En altijd warme welkom

Charmaine
17 janeiro 2022

Heerlijk gegeten!!!

Ryan
17 janeiro 2022
Priya
15 janeiro 2022

De pindasoep was heerlijk 👌🏼 Lang niet gegeten, echt top!

Erney
15 janeiro 2022
Annul
19 dezembro 2021

Snel geleverd en heerlijk gegeten! Er werd rekening gehouden met onze dieet wensen wat we erg op prijs stellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
19 dezembro 2021

Toppers!

Ellen
15 dezembro 2021

Het eten was heerlijk. Helaas zat de taart die ik ook besteld had er niet bij.

Dhr. Y. Guiamo
9 dezembro 2021

'k Was er eerder en kon toch vrij snel mijn bestelling in ontvangst nemen. Heerlijk gegeten. Aanrader.

Evert Kuiken
4 dezembro 2021

Heerlijl eten, op tijd klaar, prima porties, vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen jammer dat het verschil vegetarisch-veganistisch bij BeanThere nog niet helemaal duidelijk is (ei is niet veganistisch). En de bakabana was “verNederlandst” met gewone banaan.

Reacção a Bean There

Beste Evert, Onze oprechte excuses voor het meeleveren van het eitje. Echter gebruiken wij bakbananen voor het maken van de bakabanas. Fijn dat u het lekker vond. Wij waarderen uw feedback! Dank

Erwin
25 novembro 2021

Was mijn eerste keer bestelling maar zeker niet de laatste keer, was heeeeeeerlijk

Dominique
21 novembro 2021

Heerlijk eten, kip is erg mals en de bestelling stond klaar op afgesproken afhaaltijd. Super!

Regina woods
20 novembro 2021

Ik heb mn nieuwe favoriete Su restaurant gevonden, hoef niet meer buiten Diemen te gaan.Saoto is amazing, mooie stukken kip van goede kwaliteit.

Goesje
18 novembro 2021

Sneller dan verwacht eten was warm en vers..

Leo Smit
13 novembro 2021

Er blijkt een deel niet bezorgd te zijn. Een Very Berry en dat nog wel op mijn verjaardag!!

Schutte
30 outubro 2021

Alles smaakte prima, alleen de rotiplaat was hard aan de randen

Melvin
28 outubro 2021

Smaakt altijd heerlijk! Lekker warm geleverd en perfect op tijd!

Naomi
25 outubro 2021

Was echt super lekker en hele snelle bezorging! Top!

Dean
21 outubro 2021

Wederom super veel aandacht aan geschonken..!!! :)

Evelien Dekker
9 outubro 2021
Deborah
2 outubro 2021

Heerlijk gegeten!

Sit a levertijd kong
1 outubro 2021

Heerlijk gegeten, maar jullie levertijd.. gado wang sabi🥱

Rick
30 setembro 2021

Ten onrechte bezorgkosten in rekening gebracht Verpakking kan beter ipv plastic tas Daar betaal je ook nog voor😳

A.M.
30 setembro 2021

De bezorging duurde erg lang! Ruim 15 minuten langer dan de opgegeven tijd van 50 minuten! Het eten was best lekker, wel jammer dat de verhouding aardappel en kousenband erg scheef was. Ik had graag meer groente gehad i.p.v. de enorme berg aan aardappel.

Anoniem
28 setembro 2021

Kousenband, aardappel en tempeh bij de vega roti is altijd lekker! Roti zelf iets minder.

Sb
24 setembro 2021

Deed helaas super lang, eten was lekker.

Judith Ballijn
13 setembro 2021

In de party box ontbraken de loempia's. De Bruine Bonen was te waterig en de sate's waren in olie gebakken waardoor het malse er niet is.

Anoniem
3 setembro 2021
Bram
3 setembro 2021

Great food and friendly people!

Clyde
31 agosto 2021

Eten was vers en heerlijk , heb genoten

Willy
29 agosto 2021

Super lekker,zoals altijd. En zeer snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PM
16 agosto 2021
Borozanov
16 agosto 2021

Bakabana was erg vers. Knapperig! Eten was lekker:-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dean
13 agosto 2021

Super lekker zoals vanouds..!!!

Lau
13 agosto 2021

Heeerlijk gegeten! Snelle en mega vriendelijke bezorger en de telo ennn de banaaan perfect ❤️❤️❤️

Ronald
13 agosto 2021

Top! Vriendelijke mensen en lekker gegeten.

Anoniem
10 agosto 2021

Was weer heerlijk!

lin
9 agosto 2021

Zoals altijd lekker gegeten en snelle vlotte bezorging!

S. M
4 agosto 2021

Ge wel dige saoto.. en die peper migadoooo a San werkelijk peppre ! Ik bestel vanaf nu elke week minimaal één keer hier

anoniem
2 agosto 2021
M. Aarts
30 julho 2021

Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Mijn complimenten. Kleine voetnoot: als er ruimte is voor een opmerking en er wordt een vraag gesteld is het wel prettig als daar, op welke manier dan ook, op gereageerd wordt.

Diversity
27 julho 2021

Super lekker eten en top kwaliteit en ook veel gastvrijheid aanwezig en de zaak is ook heel netjes, en alles word vers geserveerd. Top zaak👌🏽💯

Platvok
26 julho 2021

Als altijd weer heerlijk gegeten😊

Ben
25 julho 2021

Satésaus ontbrak bij m’n portie bakabana’s. Kan op zich gebeuren. Jammer dat nadat ik gebeld had en mij toegezegd werd dat de satésaus nabezorgd zou worden de saus nooit bezorgd is.

Chanty
24 julho 2021

Super delicious food!!!! Fast and fantastic service!! I would recommend everyone to try it!

Cher
23 julho 2021

Heerlijk gegeten!!! Je proeft dat het eten met liefde is gemaakt. Tot de volgende keer.

joost
22 julho 2021

lekkerrrr man

Rita
21 julho 2021
Marcel
12 julho 2021

Smaakte heerlijk😋 Te lang niet besteld , Bij jullie🤦🏻Maar ga zeker nu weer vaker bestellen😎

Eunice
9 julho 2021

Het eten smaakt heel erg lekker, alleen vond ik het jammer dan 1/3 van de bruine bonen omgekiept was toen mijn bestelling thuis was bezorgd. Verder kan niet klagen over het eten zelf!

J Abbenhuis
5 julho 2021

20:00 uur besteld, 21:30 uur bezorgd Eten lauw en zelfs koud Van te voren betaald en zelfs fooi gegeven Na het betalen krijg je pas de verwachte bezorgtijd te zien, oorspronkelijk 20:55 u Dat was al te lang! Na bellen zou het net de deur uit zijn. Wanneer de bezorger lopend had gekomen zou het nog een kwartier eerder zijn bezorgd! Dus een en ander klopt niet! Diep teleurgesteld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

joost
4 julho 2021

zooooo lekker en een top bezorger

Sietske
3 julho 2021

Heerlijk eten, grote porties en snelle bezorging.

Marijke
29 junho 2021

Voor t eerst een bestelling gedaan bij jullie: de maaltijd(deal van de week pom en bruine bonen met rijst en drankje) werd vlot bezorgd: vers, goed warm, en goed verpakt. Pom was lekker, bruine bonen smaakte redelijk, maar de saus was een beetje dun, soepig. Ik miste een takje selderie en wat zuurgoed. Cijfer: 7

Andrea Schutte
27 junho 2021

Prima

joost
26 junho 2021

super eten super bezorging

Fer
24 junho 2021

Het eten was heerlijk grote pluspunt was de eten was heel vers.

joost
23 junho 2021

gruwelijke lekkere dingen jongen steeds beter goeie kok ??

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yomo Guiamo
20 junho 2021

Heerlijk eten, constante kwaliteit. Aanrader!

SHERYL
12 junho 2021

Bestelling om 18:04 geplaatst. Het eten is nooit bezorgd en ben ook niet gebeld. Zelf heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen van 19:45 tot 20:30 maar niemand nam op. Ik verwacht dan ook zsm mijn geld terug aangezien ik met ideal betaald heb.

Dani
11 junho 2021
C. Rene
5 junho 2021
Selma
4 junho 2021

Ik heb heerlijk gegeten. Echt een aanrader om het te proberen. Brine bonen .kip/zoutvlees en pom. Was top. Ik ben gek op bruine bonen dus ik vond het de moeite waard op te halen aangezien er helaas niet bezorgd word naar mijn buurt. Lag met migraine op de bank maar toch opgehaald. Geen spijt. Dank u wel.

Kitty
4 junho 2021

Was weer heerlijk, miste alleen 1 Lemper , had 4 lossen en 1 bij de menu. Maar 4 gehad . Geen ramp maar wel zonde😀

Inge
4 junho 2021

Hele bestelling was heerlijk op de roti kip na. Jammer

Omar
3 junho 2021

Top service en vriendelijke medewerkers

Andrea Schutte
3 junho 2021

Helaas was er geen ei bij

Pascale
22 maio 2021

Voor het eerst Roti bij jullie besteld. Kwam keurig op de afgesproken tijd en smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mirjam
21 maio 2021
Paul Humphrey Dalen
9 maio 2021

Het eten is top. Je proefd de liefde,passie en gedrevenheid om een goede maaltijd af te leveren. Thanks and keep going like that

Von
8 maio 2021

Het eten van Bean There is heerlijk! Super smaakvol en ruime porties. De laatste keer was er iets mis gegaan bij de bestelling en dat hebben ze super lief opgelost!

Yomo G.
8 maio 2021

Heerlijke bakabana's! Aanrader.

Feather
5 maio 2021

Heeeeerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ino Coenraats
3 maio 2021
SL.
2 maio 2021

Heb vandaag voor het eerst hier eten besteld. Ik kreeg netjes een belletje dat het eten later zou komen. Bezorger was aardig en eten heerlijk! Zal zeker vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamarah
27 abril 2021

Heerlijk eten en geen lange wachttijd❤️

Jopie
26 abril 2021

Voor surinaams eten vonden wij het gewoon te flauw alles had veel te weinig smaak en gewoon heel flauw. De bami smaakte gewoon naar droge spaghetti. De roti was ook heeel licht van kleur....de saus van de bruine bonen was veel te dun dat leek op water en ook dat was veel te flauw. De pom hebben we hoe zonde het ook is weg moeten gooien.

Nes
20 abril 2021

Top eten en goede service

Brian
17 abril 2021
Wendy
5 abril 2021

Zoals altijd op tijd, heerlijk van smaak, goede portie, goed warm, gewoon top!

Cheng-Go
5 abril 2021

Het eten kwam redelijk op tijd. We keken uit naar de pom. Deze was zonder kip en vrij waterig en heel flauw van smaak. De Saoto was okay niet de sterkste smaak maar okay. De bean there mix. Viel tegen. Kip kerrie was goed met kippendij maar de smaken van de kerrie en de ketjap kip was echt een tegenvaller. Saus was waterig en niet vol van smaak. Dat vind ik wel jammer. Wij eten redelijk vaak Surinaams. De meeste in Amsteram Oost hebben we gehad. En dit keer was het meest tegenvallend. Jammer. Ik had goede recensies gelezen. Misschien had de kok een slechte dag.

M.Nooitgedagt
29 março 2021

We vonden de roti deze keer erg zout

Yomo
20 março 2021

Heerlijk eten. Goede service en alles keurig op tijd. Aanrader!

Hesy
17 março 2021

Heerlijk gegeten!

Linda
15 março 2021

Saoto en Baka bana besteld.. Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hakan
10 março 2021

Ik heb veel vaker bij jullie besteld en het is altijd goed. Echter vandaag had het eten een vreemde geur. DeE geur zat in et eten tot zelfs in de tas. Daardoor niet gegeten na het nemen van een paar happen omdat de geur storend was

Marianne
9 março 2021

Heb erder heerlijk bij jullie gegeten. Deze keer viel het tegen. Had een Vega roti. Veel aardappel, klein beetje kousenband. Zoete tempeh. Wat vind ik dit jammer na mijn eerdere heerlijke ervaringen.

Bastiaan
2 março 2021

Goede kwaliteit eten, snelle levering!

Naomi
28 fevereiro 2021

Was super lekker en ook goed op tijd!

Margarita
28 fevereiro 2021
Yvii
28 fevereiro 2021
Karwijzaaderf Diemen
26 fevereiro 2021
Lucie
25 fevereiro 2021
Hans
22 fevereiro 2021

Had om 17.30 besteld en was er om 17.40 nou ben ik niet de enigste dus 10min. Later geen probleem eten was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
21 fevereiro 2021

Het was heerlijk! De bezorging was ook eerder dan verwacht. Vooral de gemberbier is een absolute favoriet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amy
20 fevereiro 2021

Goede lemper en saté.

Mike
20 fevereiro 2021

Super lekker en super snel bezorgd!!

Kitty
19 fevereiro 2021

Was snel en heel lekker 😋

Daan
15 fevereiro 2021

Altijd heerlijk eten! Alles vers, groente knapperig! Weer heerlijk gegeten!

mooiboy
15 fevereiro 2021

Het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk, en zoals gewoonlijk had ik weer veel te veel besteld, dus ik heb vanavond nog weer lekker een kliekje over. 😁 Veel succes Jongens jullie verdienen dat wel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klaas
14 fevereiro 2021

na melding "bestelling onderweg" toch nog bijna 1/2 uur geduurd

Jannis
13 fevereiro 2021

Het was erg lekker

Angelique
13 fevereiro 2021

Bij thuiskomst bleken de extra belde boontjes er niet bij te zitten en het pannenkoekjes bij de roti ontbrak.

Andrea Schutte
12 fevereiro 2021

Er was geen ei bij en het eten was bijna koud

Charissa
11 fevereiro 2021

De bruine bonen was overheerlijk! De pom was wel minder

Miriam
7 fevereiro 2021

Het eten was zoals altijd weer lekker en bezorging was ook goed. Enige vervelende is dat mijn bakje komkommer zuur niet ontvangen heb terwijl ik er wel voor betaald heb.

Yomo Guiamo
6 fevereiro 2021

De bruine bonen en de rijst groente tempeh waren heerlijk. Goede service en keurig op tijd klaar! Aanrader!

Caroline ‘t Hart
5 fevereiro 2021

Bestelling werd keurig op tijd geleverd, dat was al vast goed. We hadden kipfilet met pom en rijst besteld. Alle drie waren heerlijk, maar de pom steelt echt de show, echt super goed qua smaak en structuur! Onze complimenten, hier bestellen we zeker vaker!

DW
4 fevereiro 2021

Voor ieder wat wils. Maar ik ben echt dol op de sotosoep. En de gebakken bananen zijn heerlijk knapperig en de rotirol rijk gevuld. Ook super dat er een goeie vegetarische variant is.

Zu
1 fevereiro 2021
Manon
31 janeiro 2021

Erg lekker en snel bezorgd. Hele vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
31 janeiro 2021

Echt heel erg lekker gegeten en ook nog super snel bezorgd!!

Ina Baan
29 janeiro 2021

Heerlijk!

Frank
28 janeiro 2021

De roti kerrie kip speciaal was wat flauw van smaak, mag iets meer massala en sambal in. Bami kip ketjap was prima!.

Cynthia
28 janeiro 2021

Lekkere roti kip gegeten. Groenten en kip zou iets met mogen zijn maar hoe dan ook erg lekker. Goed overzichtelijke site en snelle bezorging.

Roch van Pardo
26 janeiro 2021

Soato soep was smaakloos! Nasi en Bami hadden veel ketjap maar totaal niet de autentieke smaak van Laos, gember en uien! Totaal ook geen garnering te bekennen van selderij bijvoorbeeld. Het was een teleurstellende bestelling als ik er eerlijk over moet zijn. Voor een surinaams restaurant smaakte het allemaal naar Nederlandse kookkunsten. Flauw eten en zo wat smaakloos. Mijn tip naar jullie is.... Maak de gerechten zoals ze horen te smaken! Ik zal niet nog een keer bij jullie bestellen na dit. Vriendelijk Bedankt!

Harman
24 janeiro 2021

Was lekker maar mag allemaal iets pittiger ,meer uitgesproken smaken.

Angela
21 janeiro 2021

Super lekker gegeten, alles warm en stipt op tijd

Remini
20 janeiro 2021

Altijd lekker en goed vers . Heerlijke smaken. Je moet hier bestellen voor echt Surinaamse smaken

Dean
18 janeiro 2021

Wederom een top service ;) Zet m op guys...!

Ino Coenraats
17 janeiro 2021

Super lekker gegeten!!

Egtberts
16 janeiro 2021

Het eten was lekker en alles prima en netjes verzorgd. Binnen een half uur was de bestelling bezorgd.

Hakan
14 janeiro 2021

Altijd lekker!!

Buurvrouw
14 janeiro 2021
Tina
13 janeiro 2021

Zoals altijd weer heerlijke vegetarische roti.

Nechi
5 janeiro 2021

Heerlijk eten. Lekker goed gevuld en optijd bezorgd met verse bakjes groente.

Regina
2 janeiro 2020

Bestelling geplaatst, helaas was de liocatie gesloten.

André
30 dezembro 2020
Roy
27 dezembro 2020

Ga ik persoonlijk aan de eigenaar zeggen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Freya
23 dezembro 2020

Heerlijk eten, we hebben genoten! Vooral de lemper is echt super lekker

Yomo Guiamo
22 dezembro 2020

Wederom volgens schema de bestelling ontvangen. Heerlijk als vanouds en voor herhaling vatbaar.

Carla Lima
20 dezembro 2020

Sate saus was oud. Teruggebeld om dat aan te geven. En helaas dachten ze dat ik dat deed omdat ik iets vergoed wou of iets gratis. Heel erg jammer want daar ging het me helemaal niet om. Ik wou het melden zodat ze er allert op konden zijn. Ik koop geregeld eten hier en was altijd wel tevreden. Alleen dit was echt een domper. Heel jammer !

Anush
19 dezembro 2020

Van te voren aangegeven via de telefoon dat ik hete kip wou inplaats van ketjap anders zou ik niet voor de dag deal gaan. Plus je kon die sambal meegeven was bereid om extra te betalen, verder was het eten wel oké lekker vers!

Harvey
18 dezembro 2020
Kristina
18 dezembro 2020
Heleen
14 dezembro 2020

Was weer heerlijk eten en op tijd bezorgd

Maartje Buntsma
13 dezembro 2020
Kristina
11 dezembro 2020
Astrid De jong
9 dezembro 2020

Heerlijke roti!!! Bezorging vriendelijk, wel uurtje moeten wachten

M. T.
4 dezembro 2020
Guiamo
30 novembro 2020

Stond klaar volgens afspraak. Professioneel ingepakt. Smaakt naar meer.

Bianca
29 novembro 2020

Heel verschillende hapjes en gerechten besteld voor onze vriendinnenavond (3 personen) Weer veel te gierig teveel besteld maar och wat was het weer lekker!

Mireille
23 novembro 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, snelle service

Dn
22 novembro 2020

Ge-wel-dig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniemen
22 novembro 2020

Lekker eten en sneller bezorgd dan aangegeven. Alleen wel jammer dat het bakje zure komkommer maar 4 kleine stripjes waren. Voor de rest alles erg lekker!

Aldo
21 novembro 2020
Pascal
20 novembro 2020

Ik vind de bami de rijst de sate’s , het zoetzuur en piccalilli echt heerlijk. Maar de kip gerechten vond ik niet smakelijk het smaakte niet naar rotti het zag er niet uit als rotini en de structuur vind ik niet smakelijk. De satesaus een 10 Ik verwacht bij rotti kipfilet echte kipfilet.

Yvonne
15 novembro 2020

Snel, lekker (Roti) goede kwaliteit, kwam ook heet aan. Portie ruim voldoene. Blij mee!

Thyss
11 novembro 2020

Eten snel gekregen. Het was heerlijk.

Naz
8 novembro 2020

Heerlijk gegeten!! Super snelle bezorging en een top service!

Frankie
8 novembro 2020

Prima website, goede bezorging. Super lekkere rijst met bb en zoutvlees en hele goede bami/kip! Voor herhaling vatbaar.

Freya
6 novembro 2020

Heerlijk eten! De lemper is echt super lekker en de kip heel erg mals, aanrader!

Guillermo
5 novembro 2020

Het eten was super lekker en optijd klaar. Ik ben het wezen afhalen waar ik zag dat de mensen erg vriendelijk overkwamen tijdens deze mindere Corona dagengeeft dit iets extra’s aan mijn dag. Wat ik echt een aanrader vindt is hun nieuwe kalfs Spareribs echt een aanwinst.

Irene van Dalen
3 novembro 2020

Alles prima, eten goed (maar temperatuur mag wat hoger als het kan). Netjes om op de hoogte gehouden te worden van de status van je bestelling en bezorging via de mail. Top!

Laurinde S.
2 novembro 2020

De bakkeljauw was heerlijk! De bananenchips lekker knapperig. Kousenband kan wellicht beter in een ander bakje. De maizenakoekjes waren precies bros genoeg. Bij elke bestelling doe ik er minimaal 1 bakje koekjes bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
29 outubro 2020

We hebben lekker sauto soep gegeten en was snel en netjes ingepakt bezorgd. We gaan vaker bestellen.

Floor
25 outubro 2020

Super lekker eten, super snel bezorgd (ondanks dat het zaterdagavond was). Zeker voor herhaling vatbaar.

Fedor sikkes
23 outubro 2020

Heerlijk!! Supersnelle bezorging, heerlijk eten, goede prijs!

Royal
23 outubro 2020

Niets op aan te merken, alles was voldoende wat ik heb gekregen, alleen miste ik zuur of rauwkost erbij. Voor de rest smaak enz prima👍🏽😎

Marije
23 outubro 2020

Was weer erg lekker!

Beata
22 outubro 2020

Snel geleverd.Heerlijk en grote porties.Zeker een aanrader!

Milenka
20 outubro 2020

Het eten was heerlijk!!

HL
18 outubro 2020
Sietse de Jong
15 outubro 2020

Top eten, thanks!

Diemenaar
13 outubro 2020

Heerlijk gegeten! Bezorging was sneller dan verwacht.👍🏼

Erik D.
12 outubro 2020

Heel erg lekker eten, aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jules D
12 outubro 2020

Bezorging uitstekend, 25 minuten na bestelling en 40 minuten eerder dan aangekondigd. Rotirollen vielen tegen; erg droog en geen kerriesaus, wat toch juist de smaakmaker van elke roti is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
10 outubro 2020
Jesper
10 outubro 2020

De pindasoep en saté smaakten top!

joost
10 outubro 2020

top

Martin
6 outubro 2020

Goed eten en een vriendelijke bediening

Jampa
3 outubro 2020

mooi en Switi, switi en mooi!

Patricia
28 setembro 2020

Super lekker, heel appetijtelijk verpakt en super vriendelijke bezorging. Zijn ook grote porties, en heerlijk malse kip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ZK
27 setembro 2020

Het eten was lekker en goed op temperatuur!

Diana
24 setembro 2020

Heerlijk gegeten.

Walter
24 setembro 2020

Smaak is prima, alleen wel heel weinig kip in de Saoto en bij de BB met R

Meryem
24 setembro 2020

Zoals altijd top! Super toffe eigenaar en je krijgt waar voor je geld.

Martin
20 setembro 2020
Woud
17 setembro 2020

Heerlijke bruine bonen

joost
10 setembro 2020

toppy

Yomo
8 setembro 2020

Goede service, heerlijk authentiek eten! Voor herhaling vatbaar.

joost
3 setembro 2020

toppy

Koen
3 setembro 2020

De roti was als vanouds lekker. De rotiplaat was te hard en te droog

Beccie
25 agosto 2020

Heerlijk eten!!!

Rita
17 agosto 2020

Prima verzorgd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mudde
16 agosto 2020

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ps
15 agosto 2020

voor de 3e keer kwam de bestelling veel te vroeg. Helaas gaat die snelheid ten kosten van het inpakken want er miste een portie eten. Daar kom je pas achter als alle doosjes en zakjes open zijn. Portie werd nageleverd maar dat was na 12 minuten. Jammer! Niet samen eten en deels koud door het wachten. Besteed wat meer tijd aan het inpakken en bezorg op de gevraagde tijd.

Suus
7 agosto 2020

Was weer super lekker!!!

joost
3 agosto 2020

super lekker

Dean
3 agosto 2020

Bruine bonen wederom top..!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dean
31 julho 2020

Echt een specialiteit de bruine bonen...!! :)

joost
27 julho 2020

lekker heerlijk

Ileana
27 julho 2020
Astrid
25 julho 2020

Geen groenten???

joost
24 julho 2020

toppy

Douglas
24 julho 2020

Eerste keer een bestelling geplaatst. Helemaal top. Grootte porties en de lekkerste kip überhaupt. Snelle levering. Tot volgende keer.

Tamara
16 julho 2020

Ik heb hier twee keer besteld en het eten is superlekker, de bezorging is snel en de bezorgers vriendelijk. Er ontstond helaas een miscommunicatie over gluten waar wat mij betreft iets klantvriendelijker op gereageerd had kunnen worden.

Dean
13 julho 2020

Wederom super lekker..... :)

Kooij
13 julho 2020

Eten was koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

VTM
11 julho 2020
RB
11 julho 2020

Goede porties iets te zout naar mijn smaak, maar zeker lekker.

Marcel
9 julho 2020

Was vergeten hoe lekker t was😋

Sonja Visch
5 julho 2020

Overheerlijk! Ik ga zeker nog eens bestellen :)

Riessen
5 julho 2020

Heerlijk gegeten, efficiente bestelmethode en levering, dank hiervoor!

A.M
1 julho 2020

👍

Anoniem
28 junho 2020

Bami ketjap kip was niet heel bijzonder. Had de kip veel zoeter verwacht maar bleek nogal droog. Roti was prima.

Gerrit
27 junho 2020

Was weer erg lekker ,goeie nasi kip , de roti ook weer een topper.

Eric Verkaik
26 junho 2020

Vriendelijke bediening, zeer lekkere Roti en rundvlees en de porties zijn precies goed.

joost
24 junho 2020

super lekker eten en buitengewoon lekkere taart

Dean
23 junho 2020

Kwaliteit zoals altijd gegarandeerd hier! Thank you guys...! ;)

Nancy Roset
21 junho 2020

Eten was weer top in orde! Ook de quick meals, die we nog niet eerder hebben gehad, waren erg lekker. Volledige maaltijd voor een mooie prijs. De roti rol was ook weer erg lekker.

Marian Everhardt
20 junho 2020

Heerlijk ten, goed gekruid en grote porties. Top!

Diana
19 junho 2020

Fantastisch eten, heerlijke smaken. Gezellig om te zitten ook buiten met mooi weer, hele dag zon. Top!!!

joost
18 junho 2020

prima de luxe

Feli
15 junho 2020

heel lekker eten, en kwaliteit ook !